torstai 14. toukokuuta 2009

Vihdoin päivitystä..


Kaikenlaista olen väkertänyt, vaikkei aika ole riittänyt päivittämään asti. Tässä ensin kuvapläjäystä muutamista valmiista töistä..

Tässä itselleni tehty toppi, josta ei ole tällä hetkellä parempaa kuvaa.. Hiukan muokkasin mummultani saaduista kaavoista ja kankaana on mummun varastoista löytynyt litru musta kangas.Neidin nirunarutoppi vastavalmistuneena..


.. ja käytössä..

Tein kaverin pojalle tälläisen, hiukan isomman vain. Eli norjalaismyssy, ohje löytyy täältä. Tein samoksesta 2,5 puikoilla, 79s pienemmässä (nukelle mahtuu, eli n. vastasyntyneen koko) ja isommassa 85s joka mahtuu n. 3kk.

Tälläisen tein neidille viime keväänä, menee edelleen. Samanlaisen tein kaverin vanhemmalle pojalle, 2v vihreä-valko-raidallisesta trikoosta. Nämä ovat ihan mun lemppareita ja likalla näitä löytyykin vähän joka kuosia. Nyt taidan tehdä uusimmat valko-vaaleanpunaisesta ruudusta ja tähtikuviosta :)
Tässä sitten äitienpäivänä mummulle tehty kassi. Valkoinen puuvillakangas sisällä ja paksu kuviollinen kangas. Tuli todella hyvä ja tukeva kauppakassi :)


Sitten pipoja on tullut kudottua kai kolmisen kappaletta..
Tähän pitäisi laittaa hellokitty-merkki vielä eteen. Suoraan puikoilta tulleena kuva, ei ole vielä muotoiltu ja höyrytetty. Kolmosen puikot ja lankana SvartaFåretin Sara ja Schoeller Stahlin Fortissima Socka Teddy.Tässä ihan omasta päästä helmineuleena pipo ja kaulahuivi, samat langat ja puikot kuin edellisessäkin.


Ja tässä Novitan kesälehdestä, tosin kovin pienennettynä,
lankana tuo SvartaFåretin SaraTässä vielä neiti tuossa helmineulepipossaan, virkkasin siihen kukkasen.

Lisäksi on valmistunut bambulangasta tiskirätti ja vielä yksi norjalaismyssy ja mitäs vielä.. no tässä ne kai suurimmaksi osaksi.

Ei kommentteja: