maanantai 6. huhtikuuta 2009

Ihanaa, kevät on täällä :)

Vihdoin lämpömittari näyttää plussaa ja välillä aurinkokin pilkahtelee. Ihanaa, pian saa jättää paksut toppavaatteet pois ja siirtyä kesämekkoihin :D Ompeluksissa onkin nyt ollut jo kesäfiilistä, auringonkeltainen pilkkukangas päätyi kassiksi.
Eilen oltiin virpomassa, tässä neitinoita.. Päällä oli sisällä noita-mekko, eli perusliivimekko, napit olkapäillä. Froteesta.


Tässä virpomisen jälkeen, kuvassa se kesälätsä joka sai kukkasen koristuksekseen. Ja neidin ihana uusi kevättakki. Olisittepa nähneet miten tyttö kääntyi ja vääntyi kaupassa peilin edessä kun sovitteli tuota, eikä malttanut ottaa pois millään :)
Tässä hieman lähikuvaa kukasta..


Tyttö on edelleen kovin innostunut helmistä, tässä pari viimeisintä kaulakorua. Tuossa pinkissä autoin sen verran että laitoin pujoteltavat helmet järjestykseen pöydälle, että tulisi sellainen koru mitä voisin tytöltä lainata ;) vihreäsävyinen on täysin neidin omaa käsialaa.Korujen alla on kassi jonka tein perjantaina. Tuo on prototyyppi, eikä siinä ole vahvikkekangastakaan. Tuo on ihan litrua tuo keltainen. Sisällä sielä on ihanan oranssi ohuen ohut collegekangas, pitää siitä vielä ottaa kuva. Aion tehdä itselleni tälläisen, isompana ja paksummasta kankaasta kesäksi. Tämän neiti omi itselleen :)

5 kommenttia:

Katrir kirjoitti...

Vitsi että tuo lippis on kiva. Minullakin taitaa olla tuota samosta kerä, jossain.
Puuhelmet ovat ihania. Itse en ole löytänyt noin nättejä.

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Me bongattiin iso laatikollinen puuhelmiä Toys'R Us:sta kun käytiin viime viikolla. Painoa joku reilu puoli kiloa ja maksoi alle kympin. Noiden sävyjen lisäksi on oransseja ja keltaisia helmiä :D

Lätsä on ollut kova hitti, neiti haluaisi sen päähän joka kerta kun lähdetään ulos :)

SatuK kirjoitti...

Ihana kassi!

Lissu kirjoitti...

Ihania juttuja! -Täälläki kaivettiin tännään kesävermeet esille ja oi että seon ihanaa! -Isojen ja pienten mielestä! -Kaikki viimesyksyset ulkovaatteet mahtu päälle, joten ei tartte ku sisävaatetusta päivittää kesäkuntoon!

Mukavia nuo helmet ja pirtsakka kassi!

Linda kirjoitti...

Ihania käsitöitä!! Millois tulee lisää kuvia uusista jutuista? :D