torstai 26. maaliskuuta 2009

Kesälätsä valmis :)

Pitkä aika edellisestä päivityksestä.. Väliin on mahtunut työporukan risteilyä ja flunssaa ja raksailua myös.

Tässä neiti uudessa lätsässään, kovasti on siihen tykästynyt. Hiukan tuli liian iso lopulta, mutta jos ens syksynä olisi parempi :) Tämä tosiaan tuli aika sovellettuna siitä Novitan mallista, idea on sama, mutta silmukkamäärät on eri ja kavennukset myös ja lippa.. Jotain pientä koristetta pitää varmaan kehitellä tuohon, ehkä kukka tms.Olen myös tehnyt tässä välissä pari kangaskassia, toinen samanlainen kun se aiemmin esittelemäni sydänkassi, eri kankaasta tosin ja pidemmillä sangoilla ja sitten tälläisen keikauskassin, eli toinen sanka pidempi kuin toinen.. Tämä oli pikapikakassi tytön kuravaatteille edellisenä iltana ennen hoitoon lähtöä :D Tosin seuraavaan pitää tehdä tuosta lyhemmästä sangasta lyhyempi, tulee kivemman mallinen ja asettuu tuohon nätimmin.

Ja tässä vielä pari kuvaa missä pimu poseeraa se neuleliivi päällä, josta ei ollut aiemmin hyvää kuvaa :)


Nirunaru-mekkoja on tulossa ainakin 2 vai kolme, kankaat on jo leikattuna. Ne on niin söpöjä :DKävimme pimun kanssa penkomassa mummuni kangasvarastoja ja muutama kiva kangas tarttui matkaan, saa nähdä mitä niistä keksitään :)


Niin ja poikettiin paikallisessa käsityöliikkeessä, ulkoa päin näytti tosi pieneltä ja ajattelin, että löytyyköhän mitään, mutta yllätys oli suuri. Lankoja löytyi todella paljon, varmaan saman verran kun Treen Lankaideassa. Ja monta muuta juttua löytyi myös. Hiukan lähti lankaa mukaan :D Sieltä löytyi myös Mamboa joka tuntuu olevan loppu jo kaikkialta muualta..

5 kommenttia:

Astrid kirjoitti...

Thanks for your sweet comment on my blog. I'm afraid I don't understand much here - I'll have to look through your blog with Google Translator some day - but you do make such wonderful stuff, and your little girl is terribly cute! I'm definitely coming back! :)

Perla kirjoitti...

Kivannäköinen lätsä! Minä päädyin samasta langasta yhteen garnstudion malliin sovellettuna ja loppujen lopuksi siitä jäi sitten se juttu eli lippa kokonaan pois, kun tyttö ei siiitä tykännyt :/. Ja halusi sitten sinisen perhosen koristeeksi, eli sellaisen sitten siihen virkkasin.

Sanna kirjoitti...

Kivoja juttuja olet tehnyt!

Helinä kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi - mitä kaikkea kivaa oletkaan tehnyt! Ja voi nuo jutut ja kuvat alempana, "ommellaan äiti yhdessä", kuullostaa ja näyttää niin tutulta :).
Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle ja perheellesi =) !
t. Helinä

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Oletpa ollut taas ahkera.. tuo sakarahattu oli kiva..Onko malli oma vai onko siihen ohjetta??? Myös tuo lippis on kiva sopii hyvin tytöllesi=D