lauantai 23. toukokuuta 2009

Neidille mekko...

.. kun vaan keksisi mikä..
Meillä on mun serkun yo:t ensi lauantaina ja tytölle pitäisi tehdä joku söpö mekko. Kankaaksi ajattelin tätä vaaleanpunaista kukkakangasta.

Nyt vaan selailemaan Ottobreja :D Taidankin ottaa nipun lehtiä keittiöön, sielä näkee nyt hyvin, kun eilen kotiutui Lokki :)


muoks. tällä hetkellä vahvin suosikki on Ottobre 1/2008 malli 20 eli Rose-mekko :)

4 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Kaunis kangas! Ja hyvä mekkovalinta. Mulla on kaikki Ottobret ja olen välillä jopa tuskissani kun selailen niitä , enkä osaa päättää, että minkä näistä oikein tekis.

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Valinta oli kyllä vaikea :) Mulla ei ole kun kymmenkunta lehteä, pitäs haalia niitä vanhempia lisää. Mulle tulee tällä hetkellä vain nuo lasten ottobret, mutta pitäisi kyllä tutustua niihin naistenkin kaavoihin.
Kiva kun poikkesit :)

~Maria~ kirjoitti...

Minä tein tuon Rosen esikoiselle
(http://meilla.blogspot.com/2009/05/mansikka-rose.html) ja kaunis malli se on, eikä lapsen päällä niin leveän näköinen kun kuvassani pelkästään. Rypytyksiin en ole hirmuisen tyytyväinen, mutta se saattaa kyllä olla ihan minusta eikä mallista kiinni. ;) Ompeluiloa!

Eliisa kirjoitti...

Ollaan voitu tosiaan törmätäkkin :) Vaikka onhan sitä tuossa talossa väkeä vaikka kuinka.

Noista Ottobre-lehdistä vielä, että tilailin ne ensimmäiset silloin v. 2002 kun "hurahdin" - yksi lehti on saksankielinen, mutta siihen sai mukaan erilliset suomenkieliset ohjeet. On kyllä tosi kivat lehdet, vaikka mallit ovat välillä aivan turhan väljiä. Ja kun ei ole tuota ompelijan koulutusta, niin on vähän sellaista säveltämistä. Ilmeisesti tässä ompelussakin vain tarvitaan sellaista luovaa hulluutta ja riskinottoa :)