maanantai 17. joulukuuta 2012

Pelastus nimikointipulmaan

Sain joku aika sitten sähköpostia, jossa tiedusteltiin olisinko kiinnostunut tekemään blogiyhteistyötä Ikast Etiketin kanssa. Olinkin jo joku aika sitten tutkinut heidän nettisivujaan ja katsellut mielettömän laajaa valikoimaa. Suostuinkin heti ja seuraavalla viikolla sain koodin, jolla sain tilata 30e arvosta heidän tuotteitaan. Aluksi ajattelin valinnan olevan vaikea, mutta heti kun löysin tämän nimikointileimasimen, olin myyty. 
Tilaaminen oli todella helppoa ja maksutavoissa valinnanvaraa, oma suosikkini Paypalkin oli mukana.
Toimitus oli nopeaa, vain pari arkipäivää meni :)

Ikast Etiketin valikoimaan kuuluu nimikointituotteet, kudotut kangasmerkit, avainnauhat, festarirannekkeet jne. Todella monipuolinen ja laaja valikoima, ja lähes kaiken voi personoida omien tarpeiden mukaan :)Nimikointileimasimen muste kestää jopa 60 pesua 30 asteessa ja jopa 30 pesua 60 asteessa ja leimasimen mustetyynyssä riittää mustettä jopa 1000 leimaan. Otin vielä varuiksi itselleni toisinkin mustetyynyn, ettei vain lopu kesken :D

Paketti sisältää:
1 leimasin 38 mm x 14 mm + leimasintyyny mustalla musteella + 1 setti, jossa 264 kirjainta, numeroita ja pinsetit.

Käyttöönotto oli helppoa. Paketissa oli selkeät ohjeet miten laittaa leimasimeen kirjaimet ja mustetyyny. Ensiksi oli hieman haparointia kun pinseteillä pienen pieniä kirjaimia asettelin paikoilleen, mutta harjoitus tekee mestarin ja ennen kun pääsin loppuun, kirjaimet asettuivat nätisti paikoilleen. Tein ensin koepainantaa paperille ja sitten testasin kankaalle. Satiinille, puuvillalle, pellavalle ja trikoolle. Tuli tosi nättiä jälkeä, ei yhtään suttua!
Tämä oli ensimmäinen harjoitukseni kankaalle. En painanut tarpeeksi lujaa ja jälki jäi haaleaksi.


Yöppärien satiiniin painettuna. Tämä oli aika hankalaa kun leimasin vasta valmiiseen vaatteeseen ja kuminauhan venyttäminen ja samalla leimaaminen oli vaikeaa, tässä onnistuin suttaamaan hitusen.

Trikoopipoon testailua

Inhoan ylikaiken lasten vaatteiden nimikointia, mutta tästä lähtien se sujuu näppärästi. 
Joko niskan kokolappuun tai sitten johonkin muuhun kohtaan niskassa.

Tummissa tekstiileissä tietenkin näkyy musta huonommin, mutta niihin vaihtoehtona on silittää vaikka pakkauksessa mukana tullutta valkoista huopaa ja siihen sitten leimata :)

Ja tietenkin leimaan omat tekeleeni, joko tuolla pelkällä Prinsessapieni tekstillä tai ylhäällä näkyneellä handmade-lisällä. Kirjaimia oli valtavasti ja ääkkösetkin mukana, onnistuu vaikka mimmoiset tekstit tällä :)

Ikast Etiketin löytää myös Facebookista 

Allekirjoitus

4 kommenttia:

iive kirjoitti...

Vau!
Mulle tarjottiin tuota samaa yhteistyömahdollisuutta, mutta tällä kertaa skippasin tuon. En ole vielä oikein sinut noiden blogiyhteistyö-juttujen kanssa.... mutta nyt kyllä vähän kaduttaa, sillä tuo leimasin on HIENO!

Ninnuska kirjoitti...

Aivan loistava keksintö!

Hanna kirjoitti...

Vitsi, miten kiva. Taitaa olla taas sellainen asia jota ilman ei ole tiennytkään osaavansa elää... ;-)

Leena K kirjoitti...

Mulla on tosi saman näköinen leimasin, tosin Lidlistä ostettu. Oli kyllä ihan toimistotarvikemyynnissä, mutta pitääpä testata, kuinka pitävää se muste on. Lisäksi voisi ottaa selvää, sopisiko koneeseen tuon härpäkkeen tyyny.

Tuo firma on ilmeisesti aika uusi. En ole ainakaan siihen aiemmin törmännyt. :)