torstai 26. toukokuuta 2011

Neulomusintoa

Nyt on vihdoin taas hieman enemmän aikaa ja intoakin tarttua käsitöihin.
Löysin kirjastosta tämän kirjan, Ne ihanat neuleet.
Ihastuin Höyhenenkevyeen hartianlämmittimeen (ravelry), mutta vaikka kuinka koitin, en jostain syystä saanut tehtyä. Tai siis sain, ihan ohjeen mukaan, mutta ei siitä tullut mitään. Tietääkö joku, onko suomenkielisessä ohjeessa joku virhe, vai onko imetys pehmittänyt mun pään niin, etten osaa ohjetta lukea?
Tuntuu, että ohjeessa vain kavennetaan(pudotetaan silmukoita) eikä tule lisäyksiä ollenkaan.. Koitin sitten tehdä langan yli ohjeessa olevan eteen sijasta, mutta ei sekään oikein pelittänyt. Joten hautasin tämän projektin kunnes joku vääntää mulle rautalangasta miten se menee oikeasti.

Aloitinkin sitten tätä Easy Lace Stolea, teen 10llä mallikerralla ja riippuen valmiin työn koosta, saatan laittaa siihen pienet hihat, niin tulisi hieman samanlainen kuin tuo Höyhenenkevyt :)

Edelleen on saumurin terä teroittamatta, josko tässä lähiaikoina saisi aikaiseksi :D

Kaikkea muutakin ihanaa on Ravelryn suosikkilistalla, kun tutkii muiden suosikkilistoja niin löytyy itsellekin kaikkea kivaa =)

Aurinkoista kesän odotusta!
Allekirjoitus

1 kommentti:

Ninuska kirjoitti...

Hei!

Löysin blogisi ihan sattumalta ja täytyy todeta, että onpas kiva. :) Ja itse samaisesta kirjasta samaista ohjetta neuloneena (yritykseksi jäi...), olen sitä mieltä, että ohjeessa ihan varmasti on virhe!