lauantai 29. tammikuuta 2011

Seuraava projekti..

Ihan oli pakko saada heti puikoille seuraava työ. Ja lankavalikoima kun on rajallinen näin lauantai-iltana, niin väreiksi valikoitui oranssi ja ruskea, ihanaa Filatura Cervinian Mamboa tämäkin. Hieman on syksyiset värit, mutta josko tämä menisi tytölle vielä syksylläkin.

Eli Maxi Top/Dress (ravelry-linkki). Elena Nodelin suunnittelema malli ja hänen sivuiltaan tämä kuva. Sielä myös muita kivoja ohjeita, käykääpä kurkkaamassa.


Olen niin hullaantunut tähän lankaan,
että tässähän pitää ottaa pian reissu Tallinnaan Karnaluksiin :D
Ihana mies sitä jo mulle ehdottelikin ♥
Allekirjoitus

7 kommenttia:

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Pieni hetki on vierähtänyt kun olen täällä poikennut. Monta ihanaa työtä on tullut valmiiksi. Mekkomalli on nätti, jään odottelemaan sinun tekemääsi innolla =D

Linda kirjoitti...

Värit on varmasti tosi kivat juuri syksyksi! Just kyselin alempaan postaukseen liittyen että onko toi lanka sitä Tallinnasta tuotua kun en hoksannut tätä ylempää lukea ensin... Varmasti ihanaa lankaa, mäkin haluun!

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Rantapuikko: Kiitos :)

Linda: Se on niin ihanaa! Pehmeätä, kivaa työstää ja kaikinpuolin ihanaa :D

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihanan mallinen. Pitää varmaan linkittää tuo ohje äidille, joka on meidän perheen neulojamestari. ;) Itse en tuollaista saisi aikaiseksi.
Karnaluksia on kehuttu niin monessa paikassa, että sinne olis pakko päästä. :) Sitä odotellessa.

Aira-mummo kirjoitti...

Tosi ihana on tuo mekko ja mummotettava varmaan tykkäis, mutta mummolla ei oikein taivu tuo Lontoon murre. Toki vähän, mutta heprealle vaikuttaa. Liekö missään suomennosta moiseen??
Kiitos

Prinsessa Pieni kirjoitti...

^^Se on kyllä ihana paikka :)
^En ole missään törmännyt suomennettuun versioon :/ Mutta loistava apu kääntämiseen on Marjutin neulesanasto http://www.katajala.net/marjut/neuleet/sanasto.shtml
:)

Aira-mummo kirjoitti...

Joo, tarvittava apu löytyi ko sivulta ja ohjeesta sai hyvin selvää (kun laitoin tulostetut sivut oikeaan järjestykseen...)
Tein mekosta kesäisen; ohuella puuvillalangalla, kolmosen puikolla ja on hieno.
Kiitos