perjantai 13. marraskuuta 2009

Puikot suihkii.. ja kädet on liisterissä :D


Hetkellinen neulomusväsymys on taas kaikonnut ja eilen tikuttelin  ensimmäisen joululahjan valmiiksi :) Kuvaa ja infoa sitten joulun jälkeen.

Kädentaito-messutkin olis nyt viikonloppuna, mutta kovasta kutkutuksesta huolimatta en mene. Äiti ja mummu poikkeavat, joten he luultavasti infoavat kivoista jutuista. Kädentaitoja tulee harjoitettua raksalla, mun tekolistalla viikonlopulle olis tapetointia ja maalausta :)

Tässä viime viikonlopun tekemisiäni, eli meidän makkarin tapetit.

Galluppia tähän liittyen.
Eli meille tulee mitä luultavimmin tuohon makkariin valkoinen sängynpääty ja valkoiset yöpöydät. Katto valkoinen, samoin katto- ja lattialistat. Muuten ruskeaa. Tämä kuva on suht lähellä sävyiltään, hieman on ehkä liian lämminsävyinen.
Mitä väriä ehdottaisitte päiväpeittoon ja verhoihin?

11 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihanat värit tuossa huonessa! Minä ehdottaisin luonnonvalkoisia tekstiileitä.

SatuK kirjoitti...

Limeä? Turkoosia?

Linda kirjoitti...

Riippuu siitä haluutko neutraalia vai jotain väriä. Jos neuraalia, niin joku luonnonvalkoinen tai hiekka ja sit jos väriä kaipaat niin jotain viininpunaista tai turkoosia, jotain melko tummaa väriä kuitenkin. No verhot vois kyllä olla läpikuultavaa jos värilliset tulee ettei oo kauheen pimeetä, mut vaaleat verhot päästää tietty valoa sisään muutenkin vaikkei varsinaisesti kuultais läpikään.

Mites ois vaalea luonnonsävyinen päiväpeitto ja sivuverhot ja värilliset tyynyt/torkkupeitto ja kappa tms.?? Vaalean peiton päällä vois olla myös sekä värillisiä että vaikka tapetin sävyisiä ruskeita tyynyjä. Nythän mä oikein innostuin! ;D

Eliisa kirjoitti...

Kaunista tulee. Minäkin laittaisin varmasti luonnonvalkoista/valkoista päiväpeitettä ja verhoja. Sitten voi taas tyynyihin laittaa jotan ruskeaa.

Minä kävin messuilla .... ja saan taas pistää tossua tossun eteen Taysin käytävillä reippaaseen tahtiin :) Ensi vuonna pyydän 3 yövuoroa näille päiville...Mutta, kivaa oli kuitekin messuilla.

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Te ootte niin samoilla linjoilla mun kans :D
Eli olin ajatellu luonnonvalkoista ja turkoosia.
Luonnonvalkoisen (ja ruskean) kanssa voisi sitten vaihdella värejä.. turkoosi, lime, viininpunainen ja vaikka mitä..
hmm.. pitääkin alkaa metsästämään luonnonvalkoista päiväpeittoa.. ellen sitten käytä tuota nykyistä ja jos laittais helmalakanan ja ja..

No mitäs mieltä olette verhoista?
Olisiko parempi höttöiset sivuverhot + kappa vai laskosverhoa tms?

Eliisa: Äiti ja mummu oli siä mooonta tuntia ja kuulemma sain tuliaisiakin :) Mä aattelin haluta ens vuodelle tähän vapaat :) Ihan ku nyt mutta ilman raksaa :D

Heidi kirjoitti...

Ompa kivat tapetit :).

Ehkä joku pirtsakka päiväpeitto? Turkoosi tai punainen?

Multa jäi edelleen ne Tampereen messut väliin. En oo vielä ikinä sinne päässyt, vaikka jo monta vuotta noista messuista olen haaveillut. No, ehkä ensi vuonna?

Sara kirjoitti...

Launista on. Laittaisin tosin lattian sävyyn jalkalistat, valkoinen katkaisee muutenkin matalaa linjaa...

Valkoisen sävyt antaa aina valoa ja tilaa, ja pääväreiksi laittaisin ehdottomasti niitä. Mausteeksi oli ehdotettu limenvihreää - taittaisin sen ennemmin oliiviin. Murrettu oranssikin menisi tähän sävymaailmaan, mutta turkoosia tai punaista en laittaisi enää. Olisivat kovin levottomia.

Katri kirjoitti...

Mulle tuli ensimmäisenä mieleen oikein tumma viininpunainen. Olis jotenkin romanttinen. :D

Linda kirjoitti...

Hmm..verhot.. Mä ehkä laittaisin just jotkut höttöiset sivuverhot, vaaleat. Tulis valoa sisään mut ne pehmentäis kivasti huonetta. Ja sit vois vaihdella noitten muitten juttujen mukaan värillistä kappaa helposti jos kaipaa vaihtelua tai vuodenajan mukaan. :)

Paulaba kirjoitti...

Moi!Mäkin nyt kokeilen kertoa mielipiteeni. Eli noi valkoisen sävyt olis just hyvä, en lähti välttämättä lisään mitään sävyjä. Verhot vois olla (jos teillä tulee ihan ihan kunnon verhotanko eikä kiskoa)hieman läpi kuultavat, sellaista vähän juuttityylistä kangasta (siis se tekstuuri) josta vähän pääsee valo läpi, mutta ei ehkä suoranaisesti valoverhoa. Ihan vaan sivuverhot, ehkä jopa ylipitkät/runsaat? Mitenkäs olis jos laittais sisustukseen tehosteena, hiekkaa ja vaaleanharmaata/hopeaa sekaisin jotain rouheeta ja kiiltävää/ylellistä, mix ´n´match, esim, monissa tyynyissä sängyllä. ps. en muuten taaskaan pääse lukemaan sun höpinöitä.

Tuire kirjoitti...

Laittaisin luonnonvalkoisen päiväpeiton. Ja sängylle valkoisia, ruskeita ja tummanpunaisia koristetyynyjä... tummanpunainen viltti päädyssä voisi myös piristää. Verhoihin ajattelisin luonnonvaaleaa pellavasekoitetta purjerenkailla. Laskeutuu kauniisti renkaiden avulla ja pellavasekoitekankaat päästää valoa ihanasti läpi. Näin olis helppo vaihtaa tummanpunaisen tilalle jokin muu väri pelkkiä tyynyjä ja vilttiä vaihtamalla. Kylmät sävyt voisivat toimia myös hyvin tuon lämpimän rinnalla.