perjantai 6. helmikuuta 2009

Ostoksia..

Eilen hypättiin likan kanssa junaan ja suunnattiin Treelle. Poikettiin Eurokankaassa ja Lankaideassa..

Ensinnä tässä Lankaidean reissusta. Ihana kauppa ja loistava palvelu!! Myyjä neuvoi hyvin ja asiantuntevasti kysymyksissäni ja oli muutenkin loistava! Valikoima oli hyvä ja tiukkaa teki, että pääsin pois ilman enempia ostoksia :D Olisi ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa..


Elikkäs tässä olisi 4 kerää Schoeller Stahlin Fortissima Socka Teddyä. Iiiihanan pehmeää ja loistavaa neulottavaa. Ja Addin 60cm/3,5mm pyöröt lähtivät mukaan kanssa.
Ja tässä molemmat heti käytössä eli aloin tekemään tytölle perus slipoveria ihan omasta päästä, pitää etsiä jotain ohjetta sitten kun pääsen kainaloihin asti. Lähinnä kaulaaukon kavennukset mietityttävät, tarkoituksena on tehdä V-aukko ja siihen reunaan saman verran ribbiä kun helmassa ja kädenteihin kanssa.

Sitten Eurokankaasta

Nappeja ja kuminauhaaPari pientä kasaa kangasta..
Tässä lähikuvaa..
Hiukan trikoota, fleeseä ja froteeta eli tytölle pipo, paitoja ja mekko/housut..Tämä kasa oli sullokassitäyteenkympillä-lootista

Eli alimmasta tulee mulle huivi, sitten ylöspäin tultaessa nukelle hame, sininen+ valkoinen=tytölle mekko, ruskea kukallinen varmaan nukelle, ruskea frotee itelle lököpöksyt, ja tuo päälimmäinen kangas on joku verhokankaan jämä ja siitä otan nuo valkoiset ja mustat nauhat koristeeksi. Ajattelin tehdä siitä sinisestä kankaasta tytölle mekon ja tuosta verhokankaasta otan valkoisen raidan rinnan alle. Tai jotain :)Ja tässä vielä kuva tästä kukkavekottimesta jonka ostin syksyllä Kädentaidon-messuilta :)

Ei kommentteja: